Languages
Slovensko English
Manufacturers

Shipping & Returns

Spoštovani uporabnik spletne trgovine OK-cena.si!

V primeru Vašega naročila preko spletne trgovine boste prejeli povratno elektronsko obvestilo o prejetem naročilu (sklenjeni pogodbi). Če obvestila ne prejmete, naročilo ni bilo uspešno izvedeno in je postopek naročila potrebno ponoviti. Kopija vašega naročila je hranjena tudi v naši bazi.

Rok dobave izdelkov je 10 dni, večinoma pa izdelke pošljemo na dan izvedenega naročila, če je le to prejeto do 12.00 ure na delovni dan. V primeru, da izdelka ni na zalogi in bo dobava daljša od 2 dni, Vas o tem obvestimo preko telefona oziroma elektronske pošte.

Izdelke pošiljamo preko Pošte Slovenije ali GLS. Plačilo izdelkov poteka po povzetju, kjer stroški pošiljanja znašajo 5,00 €. Poštnino po Sloveniji krije dobavitelj, če vrednost naročila presega 100€, v nasprotnem primeru poštnino plača naročnik (ne velja za dobave v EU).

Cene izdelkov so v EUR in vključujejo DDV. Ponudba in cene veljajo do preklica.

Naročila sprejemamo tudi preko elektrinske pošte info@ok-cena.si, kjer Vam bomo na vašo željo posredovali dodatne informacije o naših izdelkih.

Kupec ima pravico, da v štirinajstih dneh od prevzema blaga obvesti prodajalca, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razloga za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora prodajalcu vrniti najkasneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu. Vračilo plačil mora prodajalec opraviti najkasneje v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

Prodajalec nudi garancijo na povračilo denarja če kupec z blagom ni zadovoljen. V tem primeru je kupec zavezan v roku 15 dni od nakupa obvestiti prodajalca o reklamaciji. Ta je veljavna le, če kupec vrne prvotno kupljeno blago. Vrnjeni znesek se zniža za poštne in manipulativne stroške.

Tim OK-cena.si