Languages
Slovensko English
Manufacturers

How to shop

Izdelek lahko iščemo na več načinov:

- po kategoriji, kamor je izdelek smiselno uvrščen: Za ta način se odločimo, ko želimo kupiti izdelek, ki sodi v izbrano kategorijo, vendar še ne vemo natančno, kateri izdelek bomo kupili. Z miško izberemo želeno kategorijo in podkategorijo (če je ta na voljo); odpre se nam seznam vseh izdelkov, ki sodijo v določeno kategorijo (podkategorijo). Z miško izberemo želen izdelek; prikaže se opis izdelka ter njegova fotografija.

- po proizvajalcih posameznega izdelka: Za ta način se odločimo, ko želimo kupiti izdelek izbranega proizvajalca. Z miško izberemo želenega proizvajalca; odpre se nam seznam vseh izdelkov določenega proizvajalca. Z miško izberemo želen izdelek; prikaže se opis izdelka ter njegova fotografija.

- s pomočjo hitrega iskanja izdelka (uporaba ključnih besed): Za ta način se odločimo, če že vnaprej vemo, katero vrsto izdelka bomo kupili oz. če želimo kupiti točno določen izdelek. V prazno polje, namenjeno za hitro iskanje, vpišemo ključno besedo, ki opisuje vrsto izdelka oz. ime izdelka ter z miško pritisnemo na ikono, ki se nahaja desno od okenca za iskanje (lupa) ali pritisnemo tipko ENTER. Odpre se seznam vseh izdelkov, ki v imenu vsebujejo ključno besedo. Z miško izberemo želen izdelek; prikaže se opis izdelka ter njegova fotografija.

- s pomočjo zahtevnejšega iskanja izdelka (poleg uporabe ključnih besed lahko kot kriterij za iskanje vnesemo tudi kategorije oz. podkategorije, proizvajalca, ceno v razponu ter datum): Za ta način se odločimo, če želimo kupiti izdelek, ki ustreza večim kriterijem. Z miško pritisnemo na povezavo ZAHTEVNEJŠE ISKANJE, ki se nahaja znotraj okna HITRO ISKANJE. V prazno polje vpišemo iskalni kiriterij, ki opisuje želen izdelek ter z miško pritisnemo na gumb ISKANJE ali pritisnemo tipko ENTER. Odpre se seznam vseh izdelkov, ki ustrezajo vnešenim iskalnim kriterijem. Z miško izberemo želen izdelek; prikaže se opis izdelka ter njegova fotografija.

Kot orientacija pri nakupu lahko služita tudi rubriki:

- Uspešnice: Seznam najbolj prodajanih izdelkov v spletni trgovini. Z miško izberemo želen izdelek; prikaže se opis izdelka ter njegova fotografija.

- Posebna ponudba: Seznam izdelkov, za katere veljajo znižane cene. S pritiskom na povezavo POSEBNA PONUDBA se odpre okno, kjer je seznam izdelkov, ki so trenutno v prodaji po znižanih cenah. Znižane cene veljajo do preklica oz. do razprodaje zalog. Z miško izberemo želen izdelek (pritisnemo na ime izdelka ali fotografijo); prikaže se opis izdelka.

Ko smo se odločili za izdelek, ki ga želimo kupiti, pritisnemo na gumb V KOŠARICO, ki se nahaja desno spodaj pod opisom izdelka. Odpre se okno KAJ IMAM V KOŠARICI; na seznamu se znajdejo vsi izdelki, ki smo jih s pritiskom na gumb V KOŠARICO vnesli. Pri izdelku v polje pred imenom vnesemo količino ter pritisnemo gumb NAKUP. V primeru, da si glede nakupa pred pritiskom na gumb NAKUP premislimo, z miško odkljukamo okno ODSTRANI ter pritisnemo na gumb OBNOVI.

Ko pritisnemo na gumb NAKUP, se odpre okno, kjer je naveden naslov za dostavo, ki ga lahko po potrebi spremenimo (to storimo tako, da pritisnemo na gumb SPREMENI NASLOV, popravimo podatke ter pritisnemo na gumb NADALJUJ).

V oknu NAČIN DOSTAVE je na voljo izbira enotna cena - 4€ ; če Vaš nakup znaša več kot 100€, imate brezplačno dostavo. Nato pa pritisnemo gumb NADALJUJ NAKUP ter še enkrat gumb NADALJUJ.

Odpre se okno, kjer se izpišejo podatki o kupcu (naslov za dostavo), način pošiljanja, naslov za izdajo računa ter način plačila. Ce opazimo kakršno koli napako oz. si glede nakupa izdelka premislimo, lahko svoje naročilo popravimo v oknu NAKUPOVALNA KOŠARICA, ki se nahaja desno zgoraj. Ce želimo nadaljevati z nakupom, pritisnemo gumb POTRDI NAKUP, s čimer je naročilo oddano. V prazno polje, ki se odpre, ko potrdite nakup, lahko vpišemo tudi komentar v zvezi z naročilom.

Vaše naročilo hranimo v naši računalniško vodeni evidenci prejetih naročil.